Get Adobe Flash player

Update Coronavirus 11 mei

Volgens de laatste richtlijnen mogen wij weer de cliënten fysiek (face-to-face) gaan begeleiden.

Vereiste hierbij is dat er van tevoren triage plaatsvindt. Dus dat aan de cliënt de volgende vragen gesteld worden:

• Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?

• Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?

• Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

• Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien alle vragen met NEE beantwoord worden, kan het consult face-to-face plaatsvinden. Hierbij wel rekening houdend met de algemene maatregelen (1,5 meter afstand, geen handen schudden, regelmatig handen met zeep wassen, etc.) en graag ook alleen naar de afspraak komen.

Wij plannen het spreekuur zo, dat er ruim tijd tussen twee face-to-face contacten zit. Er kan dan grondig schoongemaakt worden en de wachtruimte blijft rustig.

Mocht u net voor de afspraak wel op één van eerder genoemde vragen met een JA antwoorden, dan kan het consult alsnog naar telefonisch omgezet worden. Dus neem altijd contact met ons op! Bel 071-5 23 50 65 of mail naar: info@balance-dietisten.nl.

Voor iedereen geldt: de keuze ligt bij de cliënt. Dus het consult vindt plaats op de manier waarop u zich veilig voelt (face-to-face of telefonisch of via beeldbellen).                                                    Uiteraard worden de risicogroepen uitsluitend op afstand begeleid.

 

Annelies Feitsma

Sinds 2002 ben ik inmiddels werkzaam als diëtist binnen diëtistenpraktijk Balance. Ik begeleid mensen met een voedingsprobleem of voedingsvraag op een persoonlijke manier. We kijken samen naar welke vraag er is en proberen met die vraag als uitgangspunt te kijken naar de mogelijkheden binnen het voedingspatroon om te komen tot een oplossing om zo het gestelde doel te bereiken.

Ik heb de opleiding Cognitieve gedragstherapie voor diëtisten gevolgd en kan met deze methode van werken ook de mensen met emotioneel eetgedrag beter helpen met het veranderen van hun voedingspatroon.

Binnen de praktijk heb ik de aandachtsgebieden:

  • Voeding bij vrouwen die zwanger willen worden en zwanger zijn.
  • Voeding bij ouderen
  • Sondevoeding
  • Ondervoeding
  • Overgewicht

Naast de praktijk ben ik ook werkzaam als diëtist in Verpleeghuis Overrhyn in Leiden en heb daardoor veel ervaring met het begeleiden van ouderen met complexe voedingsproblemen.

Balance Diëtisten

Lusthoflaan 2
2316 JA Leiden
Tel: 071 - 5 23 50 65

Leiden

Dieperpoellaan 28B (Gezondheidscentrum Leidse Hout)
Lusthoflaan 2 / hoek Herensingel

Oegstgeest

Boerhaaveplein 19
Apollolaan 230