Get Adobe Flash player

Update Coronavirus 11 mei

Volgens de laatste richtlijnen mogen wij weer de cliënten fysiek (face-to-face) gaan begeleiden.

Vereiste hierbij is dat er van tevoren triage plaatsvindt. Dus dat aan de cliënt de volgende vragen gesteld worden:

• Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?

• Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?

• Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

• Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien alle vragen met NEE beantwoord worden, kan het consult face-to-face plaatsvinden. Hierbij wel rekening houdend met de algemene maatregelen (1,5 meter afstand, geen handen schudden, regelmatig handen met zeep wassen, etc.) en graag ook alleen naar de afspraak komen.

Wij plannen het spreekuur zo, dat er ruim tijd tussen twee face-to-face contacten zit. Er kan dan grondig schoongemaakt worden en de wachtruimte blijft rustig.

Mocht u net voor de afspraak wel op één van eerder genoemde vragen met een JA antwoorden, dan kan het consult alsnog naar telefonisch omgezet worden. Dus neem altijd contact met ons op! Bel 071-5 23 50 65 of mail naar: info@balance-dietisten.nl.

Voor iedereen geldt: de keuze ligt bij de cliënt. Dus het consult vindt plaats op de manier waarop u zich veilig voelt (face-to-face of telefonisch of via beeldbellen).                                                    Uiteraard worden de risicogroepen uitsluitend op afstand begeleid.

 

Tilly Zuidema

Als diëtist ben ik alweer jaren enthousiast bezig mensen te begeleiden bij het vinden en behouden van een gezond leefpatroon. Hierbij is het goed in kaart krijgen van de valkuilen en terugval van het gedrag van de persoon van groot belang. Hoe buig je oude gewoonten blijvend om tot nieuwe/vaste?

En hoe doe je dit met een positieve insteek. Dus geen negatieve woorden als: nooit, zondigen, verboden. Maar juist positieve woorden als: genieten, zelf kiezen, bewuster. Eten moet leuk en smaakvol blijven en dat kan ook met voldoende variatie (breed assortiment) en een persoonlijke invulling.

Ouders met vragen omtrent relatie voeding en klachten van hun kind, denk aan vermoeden op enkelvoudige voedselallergie- of intolerantie of adhd, behoren tot mijn aandachtsgebied. Tevens heb ik alle post HBO’s  gevolgd voor diabetes, cvrm en COPD. Ik werk ook nauw samen met de praktijkondersteuners van de huisartsen, zodat de patiënten optimale zorg krijgen. Tenslotte ben ik ook kinderdiëtist.

U kunt een afspraak met mij maken voor:                                                       Maandagmiddag- en avond op de Dieperpoellaan 28B (Gezondheidscentrum Leidse Hout).                                                                                                                                Dinsdagochtend aan het Boerhaaveplein 19 en dinsdagmiddag op de Apollolaan 230 in Oegstgeest.

Balance Diëtisten

Lusthoflaan 2
2316 JA Leiden
Tel: 071 - 5 23 50 65

Leiden

Dieperpoellaan 28B (Gezondheidscentrum Leidse Hout)
Lusthoflaan 2 / hoek Herensingel

Oegstgeest

Boerhaaveplein 19
Apollolaan 230