Welkom op de website van Diëtistenpraktijk Balance! Mocht u nog niet verder gekeken hebben op onze site, dan nodigen wij u hierbij uit om dat alsnog te doen zodat u onze praktijk leert kennen.

Deze pagina levert u als verwijzer relevante informatie over onze praktijk. U zult links vinden naar bronnen die meer vertellen over wie wij zijn en wat onze werkwijze is en welke aandoeningen wij behandelen en volgens welke richtlijnen.

Via deze pagina ontdekt u wie wij zijn en welke specialisaties wij hebben.

Volgens de artsenwijzer diëtetiek behandelen wij alle aandoeningen. Wij houden daarbij uiteraard wel rekening met de persoonlijke situatie en wat haalbaar is voor die persoon.

Tevens doen wij huisbezoeken indien de patiënt niet mobiel genoeg is om naar de praktijk te komen. U kunt ten alle tijde een huisbezoek bij ons aanvragen!

Wij hebben een contract met ROHWN, dus als u als huisarts hierbij bent aangesloten, kunnen wij uw patiënten via ketenzorg declareren (gaat niet van eigen risico af). De chronische aandoeningen Diabetes, COPD en CVRM maken hier onderdeel van uit.

Wij behandelen de cliënten met behulp van de meest recente ontwikkelingen en inzichten op voedingsgebied. Zoals bij Diabetes bijvoorbeeld zijn wij allen bekwaam in het uitleggen van het koolhydraatbeperkt dieet en kunnen wij de cliënt hierin optimaal begeleiden. Dit gebeurt dikwijls in goed overleg met de praktijkondersteuner.

Wij rapporteren u over de voortgang van de behandeling van uw patiënt via Zorgmail. U kunt ons ook altijd een bericht (terug)sturen.

Heeft u vragen of wilt u een patiënt naar ons doorverwijzen? U kunt altijd contact met ons opnemen via info@balance-dietisten.nl of bellen naar 071 – 5 23 50 65.