Get Adobe Flash player

Update Coronavirus 11 mei

Volgens de laatste richtlijnen mogen wij weer de cliënten fysiek (face-to-face) gaan begeleiden.

Vereiste hierbij is dat er van tevoren triage plaatsvindt. Dus dat aan de cliënt de volgende vragen gesteld worden:

• Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?

• Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?

• Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

• Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien alle vragen met NEE beantwoord worden, kan het consult face-to-face plaatsvinden. Hierbij wel rekening houdend met de algemene maatregelen (1,5 meter afstand, geen handen schudden, regelmatig handen met zeep wassen, etc.) en graag ook alleen naar de afspraak komen.

Wij plannen het spreekuur zo, dat er ruim tijd tussen twee face-to-face contacten zit. Er kan dan grondig schoongemaakt worden en de wachtruimte blijft rustig.

Mocht u net voor de afspraak wel op één van eerder genoemde vragen met een JA antwoorden, dan kan het consult alsnog naar telefonisch omgezet worden. Dus neem altijd contact met ons op! Bel 071-5 23 50 65 of mail naar: info@balance-dietisten.nl.

Voor iedereen geldt: de keuze ligt bij de cliënt. Dus het consult vindt plaats op de manier waarop u zich veilig voelt (face-to-face of telefonisch of via beeldbellen).                                                    Uiteraard worden de risicogroepen uitsluitend op afstand begeleid.

 

Verwijzers

Welkom op de website van Diëtistenpraktijk Balance! Mocht u nog niet verder gekeken hebben op onze site, dan nodigen wij u hierbij uit om dat alsnog te doen zodat u onze praktijk leert kennen.

Deze pagina levert u als verwijzer relevante informatie over onze praktijk. U zult links vinden naar bronnen die meer vertellen over wie wij zijn en wat onze werkwijze is en welke aandoeningen wij behandelen en volgens welke richtlijnen.

Via deze pagina ontdekt u wie wij zijn en welke specialisaties wij hebben.

Volgens de artsenwijzer diëtetiek behandelen wij alle aandoeningen. Wij houden daarbij uiteraard wel rekening met de persoonlijke situatie en wat haalbaar is voor die persoon.

Tevens doen wij huisbezoeken indien de patiënt niet mobiel genoeg is om naar de praktijk te komen. U kunt ten alle tijde een huisbezoek bij ons aanvragen!

Wij hebben een contract met ROHWN, dus als u als huisarts hierbij bent aangesloten, kunnen wij uw patiënten via ketenzorg declareren (gaat niet van eigen risico af). De chronische aandoeningen Diabetes, COPD en CVRM maken hier onderdeel van uit.

Wij behandelen de cliënten met behulp van de meest recente ontwikkelingen en inzichten op voedingsgebied. Zoals bij Diabetes bijvoorbeeld zijn wij allen bekwaam in het uitleggen van het koolhydraatbeperkt dieet en kunnen wij de cliënt hierin optimaal begeleiden. Dit gebeurt dikwijls in goed overleg met de praktijkondersteuner.

Wij rapporteren u over de voortgang van de behandeling van uw patiënt via Zorgmail. U kunt ons ook altijd een bericht (terug)sturen.

Heeft u vragen of wilt u een patiënt naar ons doorverwijzen? U kunt altijd contact met ons opnemen via info@balance-dietisten.nl of bellen naar 071 – 5 23 50 65.

 

Balance Diëtisten

Lusthoflaan 2
2316 JA Leiden
Tel: 071 - 5 23 50 65

Leiden

Dieperpoellaan 28B (Gezondheidscentrum Leidse Hout)
Lusthoflaan 2 / hoek Herensingel

Oegstgeest

Boerhaaveplein 19
Apollolaan 230