Get Adobe Flash player

Update Coronavirus 11 mei

Volgens de laatste richtlijnen mogen wij weer de cliënten fysiek (face-to-face) gaan begeleiden.

Vereiste hierbij is dat er van tevoren triage plaatsvindt. Dus dat aan de cliënt de volgende vragen gesteld worden:

• Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?

• Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?

• Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

• Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien alle vragen met NEE beantwoord worden, kan het consult face-to-face plaatsvinden. Hierbij wel rekening houdend met de algemene maatregelen (1,5 meter afstand, geen handen schudden, regelmatig handen met zeep wassen, etc.) en graag ook alleen naar de afspraak komen.

Wij plannen het spreekuur zo, dat er ruim tijd tussen twee face-to-face contacten zit. Er kan dan grondig schoongemaakt worden en de wachtruimte blijft rustig.

Mocht u net voor de afspraak wel op één van eerder genoemde vragen met een JA antwoorden, dan kan het consult alsnog naar telefonisch omgezet worden. Dus neem altijd contact met ons op! Bel 071-5 23 50 65 of mail naar: info@balance-dietisten.nl.

Voor iedereen geldt: de keuze ligt bij de cliënt. Dus het consult vindt plaats op de manier waarop u zich veilig voelt (face-to-face of telefonisch of via beeldbellen).                                                    Uiteraard worden de risicogroepen uitsluitend op afstand begeleid.

 

Werkwijze

Omdat voeding heel persoonlijk is, streven wij als diëtisten naar een behandeling die gericht is op uw persoonlijke situatie. De begeleiding heeft betrekking op uw voeding, inclusief het voedingsgedrag, uw gezondheid en uw manier van leven.

Tijdens het eerste consult wordt er naar uw huidige leefpatroon gekeken en eventueel vragen wij u een week lang uw voeding op te schrijven. Daarnaast kunt u zich wegen en indien gewenst kan uw vetpercentage en buikomvang gemeten worden.

De keer daarop bekijken wij samen de voeding en worden de knelpunten er uit gehaald.

In de volgende consulten begeleiden wij u in het vertrouwd raken met het dieet of het voedingsadvies. U krijgt volop suggesties hoe u uw eetgewoonten het beste kunt aanpassen en tips voor speciale gelegenheden, zoals uit eten gaan, feestjes en op vakantie gaan.

Afhankelijk van de complexiteit van het dieet en uw wensen, spreekt u vervolgconsulten af. Langdurige begeleiding is ook mogelijk.

 

 

 

Balance Diëtisten

Lusthoflaan 2
2316 JA Leiden
Tel: 071 - 5 23 50 65

Leiden

Dieperpoellaan 28B (Gezondheidscentrum Leidse Hout)
Lusthoflaan 2 / hoek Herensingel

Oegstgeest

Boerhaaveplein 19
Apollolaan 230